Aktiviteter

Medlemskväll 30 augusti

Hej alla medlemmar i Staffanstorps Hundklubb
 
Vi hoppas att ni har en riktigt härlig sommar ?.
 
Förra året introducerade vi ett nytt event i form av en medlemskväll där vi grillade och lekte lekar tillsammans. Det blev mycket trevligt och var väldigt uppskattat av flera medlemmar. Vi hoppas på att upprepa fjolårets succé söndagen den 30 augusti, med lite modifikation ?.
 
På grund av det rådande smittskyddsläget kommer vi inte att leka lekar tillsammans som förra året utan vi kommer att anordna en form av digital skattjakt runt mossen i stället.
 
Hur går det till?
1) Skapa ett lag och hitta på ett lagnamn.
2) Skicka en anmälan med namn på deltagarna och lagnamn till ina@staffanstorpshundklubb.se senast den 28/8. Om inte alla platser fylls kommer det även finnas möjlighet att anmäla ert lag på plats.
 
3) Ladda ner appen Grapevine Treasure Hunt till en telefon eller surfplatta med internetuppkoppling.
 
4) Mellan kl 15.00-17.00 på söndag 30/8 kommer ni ner till klubben och scannar er QR-kod och ger er ut på skattjakt. Ni bestämmer helt enkelt själva när vi vill starta, men sista start är kl 17.00. Skattjakten kommer att ta er till olika platser runt Gullåkra mosse där ni ska svara på frågor eller lösa olika uppgifter. Slingan kommer att leda er tillbaka till klubben.
 
5) Kl 16.30 startar vi grillen. Vi bjuder alla medlemmar på grillad korv och hamburgare samt dricka. Det kommer att finnas vegetariska alternativ.
 
6) Ca 19.00, när alla lagen har kommit tillbaka blir det prisutdelning.
 
 
 
Vad behöver ni?
En telefon med internetuppkoppling som kan läsa QR-kod och skicka bilder
Minst en hund per lag (men gärna fler)???
Belöning och vatten till hunden
Kläder efter väder
Ett glatt humör
 
 
 
Vill ni inte vara med på skattjakten utan bara komma ner för att fika och umgås med andra medlemmar går det naturligtvis också bra.
 
Vi uppmanar alla att hålla minst 1,5 meters avstånd till varandra. Det kommer att finnas möjlighet att tvätta händerna och handsprit på plats.
 
Eftersom folkhälsomyndigheten fortfarande avråder från folksamlingar större än 50 personer ber vi att ni anmäler i evenemanget om ni kommer, oavsett om ni deltar i skattjakten eller bara vill komma för matens skull.
 
Vi hoppas på en riktigt trevlig kväll!
Varmt välkomna önskar vi i styrelsen