Warning: Declaration of emc2_enhanced_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/9/9/6/staffanstorpshundklubb.se/httpd.www/wp-content/plugins/enhanced-menu-editor/emc2-enhanced-menu-editor.php on line 262 Vardagslydnad | Staffanstorps Hundklubb

Sponsorer

Vardagslydnad

 vardagslydnad1Vardagslydnad/Fortsättningskurs

För er som gått valpkursen eller har en lite äldre hund som inte tränat så mycket. Vi bygger vidare på de färdigheter som lärts in på tidigare kurser och gör det hela lite svårare genom att införa mer störning. Vi kommer att träna på sitt, ligg, stå, stanna, gå fint i koppel, hundmöten, följsamhet, inkallning och det ges också en introduktion av agility.

Gör anmälan nedan till den grupp ni önskar som ni önskar gå. Ni får inom kort ett bekräftelsemejl om att ni antingen fått plats eller att ni står i kö om kursen skulle vara fullbokad. Betala inte förrän du fått bekräftelse på en plats. Det går bra att anmäla sig till fulla kurser, ibland blir det reservplatser.

Unghund/fortsättningskurs 4/11
Kursen kommer att förläggas till Hemvärnsgården i Kyrkheddinge. Där har vi tillgång till uppvärmd lokal, kan vara skönt så här sent på året.
Kursdagar: Varannan söndag 4 gånger före jul samt 4 gånger efter nyår. Exakt tid för kursen meddelas när jag vet hur många grupper det blir. Start tidigast kl 10.
Antal kursgånger: 8 st á 90 min
Datum: 4/11, 18/11, 2/12, 16/12, 13/1, 27/1, 10/2 samt 24/2
Varför varannan vecka? Ibland kan en vecka vara för kort att hinna träna det vi gått igenom
Varför så utbredd kurs? Då täcker kursen längre tid och vi kan ses i valpens olika utvecklingsstadier
Instruktör Ingrid Dahlström ingrid@staffanstorpshundklubb.se
Pris: 900 kr (samt medlemskap 300 kr)

Anmälan

Kursdeltagarens namn *

Födelsedag
(ÅÅMMDD)

Adress *

Telefonnummer *

Email *

Hundens namn *

Hundens ras/raser

Hundens födelsedag
(ÅÅMMDD)

Övrigt