Instruktörer

Ina Malmqvist

Vardagslydnad

Jag har varit instruktör i klubben sedan 2015. Innan dess har jag varit instruktör inom SBK och på andra privata hundklubbar.

Jag älskar att det finns så mycket man kan göra tillsammans med sin hund och därför lägger jag stor vikt på att man har ett bra samarbete och kommunikation med sin hund. Det ska vara roligt både för en själv och för hunden oavsett om det handlar om SM i agility eller bara en promenad i parken.

Själv tränar jag agility, nosework, rallylydnad och lite spår med mina egna hundar.

Då jag jobbar inom djursjukvården håller jag även ibland små föreläsningar på klubben.

ina@staffanstorpshundklubb.se
Isabelle Athle

Agility

Agilityinstruktör för Staffanstorps hundklubb. Började som valp och vardagslydnadsinstruktörf.  Jag tävlar själv klass 3 agility med min Volpino Italiano Lumi.  Vi har testat på lite andra aktiviteter, bland annat lydnad, rally, nosework, fjällvandring, bergsbestigning och utställning. Lumi är även utbildad besökshund inom skola, vård och omsorg vid Svenska Terapihundskolan och har jobbat inom äldrevården.
Jag har gått många kurser några av de tränare jag senast gått för är, Eva Marie Wergård (Mental tränare), Ina Himla (Världsmästare 2018), Anastasiia Egorova (Ryska landslaget), Enya Habel (Svenska Landslaget) och Tamás Tráj (Ungerska Landslaget). Hoppas vi ses på agilitybanan!

isabelle@staffanstorpshundklubb.se

Malin Larsson

Agility
Jag heter Malin larsson och håller kursen Agility avancerad i staffanstorpshundklubb . Under mina år inom klubben har jag glädjen att få följa många olika ekipage.  Agility växer och utvecklas hela tiden . Det är en idrott för alla oavsett ålder , kön eller hund som vill ha roligt ihop .
Jag har 2 st bordercollie och 1 dvärgpudel som alla tränar agility och tävlar . Vi har tävlat landet runt och deltagit på SM flertal gånger med bästa resultat sm guld Lag 2018 . Varför jag brinner för agility är glädjen att utvecklas med hunden och ha Roligt tillsammans.

Ingela Sjögren

Rallylydnad, nosework

Jag har en ganska lång erfarenhet av att träna och tävla med hund.Just nu tävlar jag rallylydnad och Nosework med min pyrre Impa. Vi är även smått aktiva i lydnad, spår och personsök. I Staffanstorps hundklubb håller jag kurser i Rallylydnad och Nosework för nybörjare.

ingela@staffanstorpshundklubb.se

Ingrid Dahlström

Vardagslydnad

SBK-allmänlydnadsinstruktör (med utb. valp- och problemhund), agilityinstruktör A1 och A2. Tävlat/tränat bruks, lydnad, agility, rally, NW

ingrid@staffanstorpshundklubb.se

Annika Ingvarsson

Agility

Utbildad valp och allmänlydnadsinstruktör inom IMMI (2004)

Utbildad hundpsykolog/problemhundsutredare inom IMMI (2006)

Certifierad Canis klicker-tränarutbildad (2007-2008)

Diverse utbildningar inom agility (2001-2019)

Tränar och tävlar aktivt i agility klass 2 och 3 med mina pudlar som är 2 och 6 år gamla. Utöver det aktiveras mina hundar med viltspår, nosework, klick och tricks samt dagliga rundor i skogen.

Håller för tillfället kurser i AGILITY!

annika@staffanstorpshundklubb.se