Medlemskap i Staffanstorps Hundklubb

Staffanstorps hundklubb är en självständig förening, det vill säga  varken ansluten  till Svenska kennelklubben eller brukshundklubben. Instruktörerna är välutbildade och i första hand inriktade på att lära ut vardagslydnad  med mjuka metoder.

Som medlem får du tillgång till tränings- och agilitybanan vid reningsverket samt delta i kurser, föredrag och träningsgrupper m.m.

Vi vill uppmärksamma alla våra medlemmar att kursverksamhet går före egenträning och Instruktören har rätt att neka all träning parallellt med deras kurser om dom anser att det blir en för stor störning för deras kursare. Fråga alltid instruktören om det är okej innan ni går in.

Mot uppvisande av medlemskort får du följande rabatter:

10% rabatt på Mocolony i Staffanstorp (Gäller ej foder)

10% rabatt på Dalby Djurshop (Gäller ej foder)

20% rabatt på vaccinationer och kloklipp samt 10 % rabatt i shopen på Evidensia Staffanstorp

10% rabatt på behandlingar hos Helhund . Det finns vattenlöpband , massage , vibrationsplatta osv .
Hemsida

Medlemskapet kostar 300 kr/ år / familj som kan sättas in på bankgironummer: 359-1435.
Märk inbetalningen med ditt namn och fyll i ansökan längre ner.

OBS! Om du är anmäld till en kurs kan du lösa medlemskap vid kursstart.

Medlemsansökan

Alla fält är obligatoriska