Styrelsen har ordet

Hej alla hundvänner.

Som ni ser så har vi en ny flik här på hemsidan och här tänker vi att informera er lite om vad som händer i klubben och i styrelsen. Där är säkert många medlemmar som tror att Staffanstorps hundklubb bara är en gräsmatta med ett staket runt som man kan lufta hunden på lite då och då. Men där har ni fel. Staffanstorps hundklubb har ett stort utbud av olika formar för kursar. Detta hittar ni om ni kollar fliken som heter kurser. Vi har faktisk några av de bästa instruktörer i Sverige och detta säger jag inte bara för att jag er från klubben men om ni kollar lite runt på de olika tävlingar så ser ni många namn som är i topp och som kommer från denna klubb.

Som sagt så är detta helt nytt och detta är det absolut första inlägg men jag lovar er att jag ska göra mitt bästa för att informera er om allt som händer i klubben eft3rsom det är ni, mina vänner, som är Staffanstorps hundklubb. Utan er så var vi ingen klubb

Detta var så det absolut första inlägg, men inte det sista. Har ni frågor eller synpunkter så skriv till styrelsen@staffanstorpshundklubb.se

Hoppas vi ses på träningsbanan

Er ordförande Jens Larsen